Zes doelpunten genomineerd voor 'Goal of the Month'

Het is weer mogelijk om te stemmen op het doelpunt van de maand. Feyenoord heeft zes doelpuntenmakers geselecteerd in de maand september. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar het eerste elftal van de Rotterdammers. Ook de doelpunten die gemaakt zijn in de verschillende beloftencompetities worden meegenomen in de opties.

Het doelpunt van Ayoub Ouarghi springt er daarbij direct uit. De talentvolle zestienjarige middenvelder scoorde een schitterende aansluitingstreffer op Varkenoord. Het doelpunt van Ouarghi was echter niet genoeg voor een resultaat tegen Bayer Leverkusen. Het duel in de Youth League werd, ondanks de fraaie treffer van Ouarghi, met 1-2 verloren.

Naast het doelpunt van Ouarghi zijn ook de goals van de talenten Joey de Bie en Fabiano Rust genomineerd. Van het eerste elftal maken Igor Paixão, Ayase Ueda en Jordan Lotomba kans op een persoonlijke onderscheiding. De doelpunten zijn te bekijken in de videoplayer en stemmen is mogelijk op de website van Feyenoord.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties