'Feyenoord lijkt Stengs terug te hebben tegen Celtic'

'Feyenoord lijkt Stengs terug te hebben tegen Celtic'

Calvin Stengs lijkt beschikbaar voor Feyenoord in het Champions League-duel tegen Celtic. De aanvaller miste het duel tegen FC Volendam vanwege een voetblessure, maar is volgens 1908.nl bijna helemaal hersteld. Inmiddels staat Stengs ook alweer op het trainingsveld.

Stengs liep zijn blessure op tegen PSV en was er daardoor niet bij toen Feyenoord met moeite FC Volendam versloeg. Woensdagavond staat om 21:00 uur in Glasgow de laatste wedstrijd in de Champions League op het programma. Daar lijkt Stengs dus weer bij te kunnen zijn. Later op de maandag neemt Feyenoord daarover een definitief besluit.

Afscheid van de Champions League
Hoewel Feyenoord en Celtic al zeker zijn van hun 3e en 4e plaats in groep E, gaat de ontmoeting van woensdag wel degelijk nog ergens om. Ten eerste om een winstpremie van een kleine 3 miljoen euro. Maar nog belangrijker noemde trainer Arne Slot het dat Feyenoord zich nog een keer goed presenteert op het hoogste podium. "Het belangrijkst vind ik dat we op een waardige manier afscheid nemen van de Champions League", zei hij tegenover ESPN.

Lees meer over
Calvin Stengs
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties