'Feyenoord-target Zakharyan staat voor overstap naar Lazio'

'Feyenoord-target Zakharyan staat voor overstap naar Lazio'

Arsen Zakharyan staat op het punt om een transfer te maken naar SS Lazio, zo meldt Sport24. De Italianen naderen een akkoord met FC Dinamo Moskou over een transfersom. Feyenoord grijpt hiermee zo goed als zeker mis als het gaat om de gewenste versterking voor de nummer tien positie.

SS Lazio en FC Dinamo Moskou zijn zo goed als rond over de 20-jarige middenvelder, die door Feyenoord werd gezien als ideale opvolger van Sebastian Szymanski. Eerder werd al bekend dat de Rotterdammers niet verder wilde gaan dan acht miljoen euro. De Russen gingen hier echter niet mee akkoord.

FC Dinamo Moskou bleef vasthouden aan een vraagprijs van vijftien miljoen euro voor Zakharyan, die nog een contract heeft tot medio 2024. SS Lazio lijkt hier minder moeite mee te hebben en de onderhandelingen zijn momenteel in afrondende fase.

De Telegraaf maakte vrijdagavond al melding dat Feyenoord de onderhandelingen met FC Dinamo Moskou heeft gestaakt. De Rotterdammers hebben budget, maar zijn niet van plan om ver boven de marktwaarde van een speler te bieden.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties