Sauer over toekomst: "Niemand wil blijven als hij geen minuten maakt"

Net als tegen Genk, speelde de 18-jarige Leo Sauer ook tegen Cercle Brugge een klein halfuur mee bij Feyenoord. De Slowaak is blij met de minuten die hij nu krijgt, maar weet ook dat zijn echte rol voor dit seizoen pas in de komende weken duidelijk wordt.

Na afloop van de 1-0 zege op Cercle Brugge stond Sauer Voetbalprimeur te woord. "Ik ben een week geleden aangesloten. Het is mooi om hier weer met m'n medespelers te zijn. Ik kijk ernaar uit om hard te werken en meer te spelen. Als jonge speler moet je zoveel mogelijk wedstrijden spelen om beter te worden."

Speeltijd bij Feyenoord

Op hoeveel speeltijd hij dit seizoen kan rekenen, is ook voor Sauer zelf nog niet duidelijk. "Ik heb het daar nog niet met de trainer over gehad. Ik denk dat dat aan het einde van de voorbereiding hoor, of misschien eerder. Voor mij is het wel belangrijk om te spelen."

Blijkt er bij Feyenoord weinig speeltijd in het verschiet te liggen, dan lijkt de jonge aanvaller een voorkeur te hebben voor een verhuur. "Niemand wil blijven als hij weet dat hij niet gaat spelen", was zijn veelzeggende antwoord op de vraag wat hij in dat geval zou willen.

EK met Slowakije

Sauer sloot pas een week geleden aan, omdat hij met Slowakije mee was naar het EK. "Het was een geweldige ervaring om daar te zijn en mijn land te vertegenwoordigen", blikte hij daarop terug. "Het betekende veel voor me en geeft me extra motivatie voor de toekomst."

Lees meer over
Leo Sauer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties