Stengs: "Er worden dingen geschreven die gewoon niet waar zijn"

Voor Brian Priske voelde het haast als een aanwinst om Calvin Stengs zondagmiddag weer tot zijn beschikking te hebben. De middenvelder leek een transfer naar Amerika te gaan maken, maar op het allerlaatste moment ging de deal toch niet door en vloog hij na zijn medische keuring weer terug naar Rotterdam. Tegen PEC Zwolle speelde Stengs een sterke wedstrijd en was hij ook trefzeker.

"Het was hectisch", klinken de eerste woorden van Calvin Stengs voor de camera van ESPN. Hij heeft het uiteraard over zijn ‘mislukte’ transfer naar Charlotte FC. "Uiteindelijk had ik de stap genomen om misschien een transfer te maken. Dat is niet doorgegaan en nu ben ik hier. Ik heb er lang over na moeten denken en veel informatie moeten verkrijgen. Toen ging ik naar Londen om een keuring te doen en toen kwamen er te veel twijfels bij alle partijen."

"De deal was gewoon niet goed en dan ben ik nu Feyenoorder. Daar ben ik ook blij mee", vervolgt de aanvallende middenvelder. Als het vervolgens gaat over zijn fitheid lijkt er snel wat irritatie zichtbaar te zijn. "Volgens mij is Feyenoord nooit naar buiten gekomen met iets. Het zijn andere mensen die dat schrijven. Ik had twijfels bij mezelf of het de juiste stap was. We vonden de deal niet goed genoeg."

Vervolgens moest Stengs de knop gewoon weer omzetten richting de wedstrijd tegen PEC Zwolle. "Ik was geland en belde mijn vriendin op. Ik was de hele week echt getergd om deze wedstrijd te spelen. Ik wilde mezelf laten zien en dat is wel gelukt. Er wordt veel geschreven en dat vind ik naar mij toe niet netjes. Er worden dingen geschreven die gewoon niet waar zijn, zoals dat ik geen drie wedstrijden in de week zou kunnen spelen. Die knie is gewoon goed en daar kan ik mee spelen."

Lees meer over
Calvin Stengs
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties