VIDEO: Arne Slot - Bij Andy in de auto

Arne Slot bij Andy in de auto! Trainer van Feyenoord die de afgelopen drie jaar het geweldig doet bij de Rotterdammers. ''Absolute top trainer die zeker nog grote stappen gaat maken in zijn carrière. Leuke slimme man en mooi om deze Topper in de auto te hebben'', schrijft de oud-voetballer op zijn Youtube pagina.

Met de humor en vrolijkheid van Van der Meijde ontstaan er uiteraard andere gesprekken dan wanneer Slot een interview geeft aan de grote kranten. Zo vertelt de trainer van Feyenoord hoe het voor hem is om 's avonds rustig naar de tv te kijken. "Er zijn weinig programma's die ik liever kijk dan een potje voetbal. Als ik 's avonds thuis ben, dan moet het raar lopen wil ik geen voetbal kijken. En als ze wel thuis is, moet het ook raar lopen wil ik geen voetbal kijken. Ik kijk ook wel veel beroepsmatig, maar bijvoorbeeld vanavond weet ik dat Barcelona tegen Osasuna is, dan denk ik niet dat ik een programma leuker ga vinden. Dan kijk ik niet beroepsmatig, maar gewoon omdat ik het leuk vind. Het moet raar lopen wil het niet zo zijn dat ik kijk en denk 'oh dat is een interessant en ook wel leuk om te gebruiken', maar daar ben ik niet naar op zoek. Ik kan geen voetbal kijken en gewoon lekker achterover liggen."

Champions League
Als Van der Meijde begint over de vier verloren wedstrijden in de Champions League, gaat het gesprek al snel de serieuze kant op. "Als je kijkt naar hoe we gespeeld hebben, dan denk ik dat mensen het te veel vinden. Ik denk dat we vijfenhalve wedstrijd beter zijn geweest dan de tegenstander. Als je kijkt naar waar we als club op dit moment staan en welke tegenstanders, want zeker met Lazio, dan hoop je toch dat je daar boven kan eindigen. En ook Atlético is een hele goede ploeg, maar historisch gezien geen Barcelona of Real Madrid. Stiekem heb je dan wel de hoop dat je meer had kunnen doen dan een derde plek."

Lees het artikel op de mobiele website

Net binnen

Bekijk meer artikelen