Coen Moulijn Memorial Cup zoekt nog 14 verenigingen

Coen Moulijn Memorial Cup zoekt nog 14 verenigingen

De organisatie van de Coen Moulijn Memorial Cup zoekt nog veertien verenigingen om het deelnemersveld voor zaterdag 1 juni van dit jaar compleet te maken. Er kunnen aan het jaarlijkse eerbetoon aan mister Feyenoord, Coen Moulijn maximaal 64 clubs met hun F-jeugd deelnemen. Aan de eerste editie van het evenement in 2012 namen op het complex van XerxesDZB 42 teams mee. Papendrecht werd toen de winnaar van het toernooi en ontving de prijs uit handen van de weduwe van Coen Moulijn, Adrie Moulijn.

De Coen Moulijn Memorial Cup wordt op oneven jaren gehouden op het complex van SC Feyenoord, de tweede club waar de frele linksbuiten speelde. De tellerstand bij organisator 010 Sport in Rotterdam staat op dit moment op 50 F-elftallen. Aan het toernooi doen grote namen uit het vaderlandse amateurvoetbal mee zoals de jeugd van het Katwijkse Quick Boys, Kozakken Boys uit Werkendam, IJsselmeervogels, Spakenburg, MOC'17 uit Bergen op Zoom,XerxesDZB en Feyenoord.

Uw vereniging heeft zich wellicht al ingeschreven, maar misschien kunt u nog collega-trainers of bestuurders die zich met hun vereniging nog niet hebben aangemeld. Indien uw club de F-jeugd nog niet heeft aangemeld, kunt u vandaag de 51-ste deelnemer worden. Alle informatie over het evenement is terug te vinden op de site www.coenmoulijnmemorialcup.nl

Lees meer over
Moulijn
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties