'Baars duikt op bij beloften van FC Dordrecht'

'Baars duikt op bij beloften van FC Dordrecht'

Guus Baars heeft zich wederom gemeld bij FC Dordrecht. De oud-Feyenoorder maakte onlangs abrupt bekend te stoppen met zijn carrière als profvoetballer omdat hij het plezier in het spelletje was verloren. Na een aantal maanden traint Baars weer mee met de beloften van de club uit de Keuken Kampioen Divisie. Dit meldt KuipTalk op het platform X.

Baars leverde in de zomer van 2023 zijn doorlopende contract in bij Feyenoord. De 20-jarige verdediger werd landelijk nieuws. Baars verklaarde zijn keuze als volgt: ''Ik merk gewoon dat er meer geluk voor mij in het leven zit als ik iets anders ga doen. Ik weet nog niet precies wat ik ga doen, maar ik weet wel dat ik hou van mensen helpen.''

''Ik heb veel tijd gehad om na te denken en zie dat er veel dingen misgaan in de wereld, zeker ook in het westen'', was zijn opmerkelijke uitleg.. ''Ik zie dat er veel spelletjes gespeeld worden met de mensen en ik wil daar ook misschien iets mee doen. Iets als onderzoeksjournalist lijkt me mooi om daar m'n passie van te maken.''

Inmiddels lijkt Baars terug te komen van zijn beslissing om zijn profcarrière vaarwel te zeggen. Afgelopen weekend speelde hij 53 minuten mee met de beloften van FC Dordrecht. Hoe de precieze toekomst eruitziet van de voormalige jeugdspeler van Feyenoord is op dit moment nog onduidelijk.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties