Carranza enthousiast over Priske: "Hij probeert iedereen te helpen"

Carranza enthousiast over Priske: "Hij probeert iedereen te helpen"

Júlian Carranza is een van de nieuwelingen die zondagmiddag uit de helikopter stapten. De Argentijnse spits is nog niet inzetbaar, maar kijkt ernaar uit om zijn wedstrijden voor Feyenoord te spelen. Tijdens de Open Dag sprak hij daarover metVoetbalprimeur.

Met Nick Marsman, zijn ex-ploeggenoot bij Inter Miami, kende Carranza al iemand die Feyenoord goed kent. De doelman vergeleek hem met een andere oud-Feyenoorder: Dirk Kuyt. "Toevallig hebben Nick en ik zaterdagavond samen gegeten en hadden we het over. Het is leuk dat hij die vergelijking maakt, maar we zullen het op het veld zien. Ik weet dat Kuyt hier een legend is, hij heeft de lat heel hoog gelegd. Hopelijk ga ik het ook goed doen hier."

Santiago Gimenez

Carranza is pas een aantal weken Feyenoorder, maar heeft het al goed naar zijn zin. Het meest trekt hij op met zijn nieuwe concurrent voor de spitspositie, Santiago Gimenez. "Ik breng veel tijd met hem door. We drinken maté (Zuid-Amerikaanse thee, red.) en praten over van alles. Het is een aardige gast, en ook een legend hier."

Brian Priske

Tot slot is Carranza ook lovend over zijn nieuwe trainer Brian Priske. "Hij maakt een heel goede indruk. Niet alleen op mij, maar op iedereen. Hij zit overal bovenop en als we iets nodig hebben - of het nu met voetbal te maken heeft of niet - is hij er voor ons. Hij wil ons veel leren. Maar ook buiten het voetbal is hij een fijne man. Hij praat met iedereen en probeert iedereen te helpen."

Lees meer over
Julián Carranza
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties