Chaos bij FC Volendam: hoofdtrainer stapt op in aanloop naar Feyenoord

Chaos bij FC Volendam: hoofdtrainer stapt op in aanloop naar Feyenoord

Bij FC Volendam komt er maar geen einde aan de chaos die momenteel heerst. Trainer Matthias Kohler is per direct opgestapt bij de nummer zeventien uit de Eredivisie. Donderdagavond tegen Feyenoord staat assistent-trainer Michael Dingsdag voor de groep.

Bij FC Volendam rommelt het op bestuurlijk niveau al weken. Vorige week werd bekend dat het bestuur, waaronder voorzitter Jan Smit, moest vertrekken. In navolging daarvan maakte ook het hele technische hart bekend geen toekomst meer te zien bij de Volendammers. Het vertrouwen in de Raad van Commissarissen was beschadigd, waaronder Wim Jonk besloot om zijn vertrek aan te kondigen.

Dingsdag neemt zijn verantwoordelijkheid en is voorlopig de interim-coach. Hij wordt bijgestaan door Regillio Simons en Frank van der Geest. ''Als de club en de spelers een beroep op mij doen, ben ik vanzelfsprekend bereid de club te ondersteunen'', vertelt Dingsdag op de clubwebsite. FC Volendam heeft dit seizoen slechts acht punten weten te verzamelen in de Eredivisie, en afgelopen weekend werd er nog met 0-5 verloren van PEC Zwolle.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties