Dit is de opstelling van Feyenoord tegen Vitesse

Dit is de opstelling van Feyenoord tegen Vitesse

Igor Paixão begint in de basisformatie van Feyenoord. De verwachtingen waren dat Luka Ivanušec de voorkeur zou krijgen boven de Braziliaan, maar trainer Arne Slot houdt het vertrouwen in de 23-jarige buitenspeler Paixão. Het duel begint om 14:30 uur en is live te bekijken op ESPN3. Feyenoord speelt voor de derde officiële wedstrijd op rij met dezelfde namen.

Voor Javairô Dilrosun is wederom een basisplek weggelegd. De buitenspeler werd de afgelopen dagen nadrukkelijk in verband gebracht met een overstap naar Hellas Verona. Feyenoord heeft het openingsbod afgewezen, en de Italianen lijken daarna te zijn doorgeschakeld naar Fortuna Sittard. Rechtsbuiten Tijjani Noslin is namelijk onderweg naar de club uit de Serie A voor zijn medische keuring.

Slot houdt geen rekening met de bekerkraker van aanstaande woensdag tegen PSV. Gernot Trauner start gewoon vanaf de aftrap in het Gelredome. De Oostenrijker voelt zich fit, maar Feyenoord is nog altijd voorzichtig met de centrale verdediger. Tegen NEC werd Trauner na een uur gewisseld en kwam Bart Nieuwkoop binnen de lijnen. De verdediging bestaat verder uit gebruikelijke namen: Lutsharel Geertruida, David Hancko en Quilindschy Hartman.

Geen Slory; Sauer op de bank
Leo Sauer zit bij Feyenoord gewoon op de bank. De talentvolle Slowaak kreeg zaterdagmiddag speelminuten bij Onder 21, dat ruim wist te winnen van De Graafschap Onder 21. Sauer kwam zeventig minuten in actie en is dus klaar om als invaller minuten te maken. De rechtsbuiten Jaden Slory, die gisteren het net wist te vinden in de met 5-1 gewonnen wedstrijd, behoort niet tot de wedstrijdselectie. Hij trainde afgelopen week wel mee met het eerste elftal.

Opstelling Feyenoord
Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Stengs, Timber; Dilrosun, Gimenez, Paixão.

Wissels Feyenoord
Wellenreuther, Lamprou, Nieuwkoop, Beelen, Van den Belt, Lopez, Milambo, Lingr, Ivanušec, Sauer.

Dit is de opstelling van Feyenoord tegen Vitesse

Opstelling Feyenoord

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties