Feyenoord loot FC Utrecht in tweede ronde bekertoernooi

Feyenoord loot FC Utrecht in tweede ronde bekertoernooi

Feyenoord start het bekertoernooi direct met een thuiswedstrijd tegen een club uit de Eredivisie. De Rotterdammers zijn zaterdagavond gekoppeld aan FC Utrecht. De wedstrijden in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker worden gespeeld op 19, 20 of 21 december 2023.

De bekerwedstrijd is voor Feyenoord ook direct de laatste wedstrijd van het kalenderjaar 2023. De Rotterdammers spelen op zondag 17 december de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo in de Eredivisie en sluiten het jaar een aantal dagen later af met een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht in De Kuip. De tweede seizoenshelft start voor Feyenoord op 14 januari met een thuiswedstrijd tegen NEC.

PSV en FC Twente treffen elkaar ook in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker. Ajax gaat op bezoek in Utrecht voor een duel met Hercules. AZ neemt het op tegen HHC Hardenberg. Vitesse en SC Heerenveen zijn ook aan elkaar gekoppeld. De KNVB maakt in de loop van de week de definitieve speeldatums en aanvangstijdstippen bekend.

De zestien duels in de tweede ronde:
Feyenoord - FC Utrecht
HHC Hardenberg - AZ
USV Hercules - Ajax
FC Dordrecht - SC Cambuur
Quick Boys - De Graafschap
DEM - Excelsior Maassluis of FC Volendam
FC Eindhoven - Fortuna Sittard
SV Spakenburg - Excelsior Rotterdam
GVVV - NEC Nijmegen
Willem II - FC Groningen
Go Ahead Eagles - De Treffers
PSV - FC Twente
RKAV Volendam - AFC
VV Katwijk - Almere City
Vitesse - SC Heerenveen
ADO Den Haag - Sparta Rotterdam

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties