Feyenoord O21 verslaat ADO Den Haag O21 op Varkenoord

Feyenoord Onder 21 heeft zaterdagmiddag met 3-0 gewonnen van ADO Den Haag Onder 21. De Rotterdammers speelden een stabiele wedstrijd en met name de verdediging stond goed georganiseerd. Fabiano Rust en Jaden Slory waren met één en twee doelpunten belangrijk op Varkenoord.

Het jeugdelftal van Feyenoord begon direct sterk aan de wedstrijd en na een paar kleine kansen schoot Slory, na een geweldige assist van Timo Zaal, de bal in de 23ste minuut heerlijk in het net. Ook na de openingstreffer bleef de thuisploeg goed drukzetten op de Hagenezen.

In de dertigste minuut werd het aanvallende spel beloond door een fout van de doelman, Rust bleef goed rustig en kon profiteren. Zonder heel veel grote kansen te hebben gekregen, volgde in de 59ste minuut het laatste doelpunt van de middag. Slory werd goed weggestuurd met een lange bal achter de verdediging en kon profiteren door de bal in de verre hoek te schieten.

Feyenoord O21 heeft volgende week vrij tijdens de interlandbreak, waarna het viezer op scherp kan voor het volgende competitieduel. Op zaterdag 16 september neemt de ploeg het op Varkenoord om 12:00 uur op tegen FC Volendam O21.

23' | 1-0 | Slory
30' | 2-0 | Rust
59' | 3-0 | Slory

Opstelling Feyenoord Onder 21
Kroesen; Arnaud, Valk, Hokke, Candelaria; Zaal, Kleijn, Sanyang; Slory, Rust, Van der Sluijs.

Wissels Feyenoord Onder 21
Husselin, De Blok, Elmensdorp, Pusic, Lima, Groen.

Feyenoord Academy
Voor de overige teams in de Feyenoord Academy is de competitie vandaag ook begonnen. Feyenoord Onder 17 zal afreizen naar Eindhoven voor een duel tegen FC Eindhoven om 15:45 uur. Onder 16 heeft het duel tegen Go Ahead Eagles met 0-1 gewonnen, terwijl Onder 18 op Varkenoord met 1-1 gelijk heeft gespeeld tegen PSV.