Feyenoord O21 weet te winnen van hekkensluiter Volendam O21

Na de grote teleurstelling van twee weken geleden, heeft Feyenoord Onder 21 zaterdagmiddag weten te winnen van FC Volendam Onder 21. Toch is het nog maar de vraag of er veel vertrouwen kan worden getankt uit de winstpartij, want de hekkensluiter werd slechts met 0-1 verslagen.

In de opstelling van Melvin Boel was het opvallend dat Jaden Slory nog altijd ontbreekt met een blessure en ook Nesto Groen was er niet bij in Volendam. Met Fabiano Rust in de wedstrijdselectie was de basisplaats van Zepiqueno Redmond misschien nog wel opvallender. De vaste spits van Robin van Persie in de Youth League stond in de vorige speelronde nog in de basis bij Onder 18. De trainer van Feyenoord O21 ziet duidelijk dat zijn elftal een probleem heeft met creativiteit in de aanval en dit hoopte hij met het 17-jarige talent op te vangen.

Toch verliep de wedstrijd uiterst moeizaam en werd er pas in minuut 56 gescoord door Amir Rais. Dit was direct ook het enige doelpunt in een verder saaie wedstrijd. Voor de komende weken staan de wedstrijden tegen FC Twente / Heracles O21, FC Groningen O21 (gestaakt bij 1-0 achterstand), ADO Den Haag O21 en De Graafschap O21 op het programma. Met dit lastige schema en vijf punten achterstand op de koploper, is het najaarskampioenschap wel uit het zicht.