Feyenoord opent competitie in uitverkochte Kuip

Feyenoord opent competitie in uitverkochte Kuip

Feyenoord speelt de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen in een uitverkocht huis. Vrijdag werden via de officiële Ticketshop de laatste kaarten verkocht voor het thuisduel met Willem II in de eerste speelronde, op zaterdag 10 augustus om 16:30 uur.

Voor Feyenoord – Willem II is nog wel beschikbaarheid via Feyenoord Ticket Exchange. Hier kunnen seizoenkaarthouders of dagkaartkopers die, bijvoorbeeld vanwege de zomervakantie, niet in de gelegenheid zijn naar De Kuip te gaan, hun kaart aanbieden aan andere supporters. Klik hier voor het aanbieden of kopen van kaarten, beschikbare vakken en alle bijbehorende informatie hierover.

Niet alleen het eerste thuisduel in de Eredivisie is uitverkocht. Ook voor de uitwedstrijden tegen SL Benfica en PSV zijn er geen kaarten meer beschikbaar voor het uitvak. Naar Portugal reizen iets minder dan 500 Feyenoorders af en voor het duel om de Johan Cruijff Schaal kreeg de Rotterdamse club de beschikking over 1600 kaarten. Voor de openingswedstrijd tegen AS Monaco van aanstaande woensdag zijn nog voldoende kaarten beschikbaar.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties