'Olympique Marseille jaagt op Wellenreuther'

'Olympique Marseille jaagt op Wellenreuther'

Timon Wellenreuther staat in de belangstelling van Olympique Marseille. De Franse club onderzoekt momenteel de mogelijkheden om de doelman van Feyenoord te contracteren. De eerste contacten zijn inmiddels al gelegd. Dit meldt journalist Fabrizio Romano.

Wanneer Olympique Marseille zich definitief bij Feyenoord gaat melden, zal er flink onderhandeld moeten worden. Wellenreuther heeft recent zijn contract met twee seizoenen verlengd en ligt nu vast tot medio 2027. De transferwaarde werd voor zijn contractverlenging geschat op zeven miljoen euro.

Voor zijn contractverlenging werd Wellenreuther gelinkt aan PSV, AS Roma en Inter Milan. De laatste periode was het stil rondom de toekomst van de Duitse keeper, maar inmiddels weet Romano exclusief te melden dat er weer beweging is rondom Wellenreuther. Of de 28-jarige doelman nu nog openstaat om De Kuip te verlaten, is niet bekend.

Lees meer over
Timon Wellenreuther
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties