Van de Graaf fluit uitduel in Almere; Makkelie halve finale KNVB Beker

Van de Graaf fluit uitduel in Almere; Makkelie halve finale KNVB Beker

Edwin van de Graaf heeft aankomend weekend de leiding over de uitwedstrijd van Feyenoord tegen Almere City. De 40-jarige scheidsrechter fluit zondagmiddag om 14:30 uur af voor de wedstrijd tussen de nummer twee en elf van de Eredivisie.

Nanninga en Janssen assisteren de leidsman langs de zijlijn. Teuben is de vierde official. Vanuit het ARAG Replay Center in Zeist is Dennis Higler de VAR, geassisteerd door Brondijk. Van de Graaf floot dit seizoen nog geen enkel duel van Feyenoord.

Halve finale TOTO KNVB Beker
De voetbalbond heeft ook de scheidsrechter voor de halve finales van het bekertoernooi bekendgemaakt. Danny Makkelie fluit het duel tussen Feyenoord en FC Groningen. In De Kuip fluit hij om 20.00 uur voor de aftrap. Hessel Steegstra en Jan de Vries zullen hem langs de zijlijn assisteren. Richard Martens is de vierde official. Vanuit het ARAG Replay Center in Zeist is Jeroen Manschot de VAR, geassisteerd door Joost van Zuilen

copyright proshots 20269008
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties